Spacerace újratöltve: GitHub Edu

github.com/edu

Tavaly a Dropbox indított egy versenyt, amire felsőoktatásban részt vevők jelentkezhettek. A verseny alapelve rendkívül egyszerű volt, minél több pontot szerzett az adott iskola, annál több tárhelyet kapott ajándékba a Dropbox-tól 2 évre. Most a GitHub kezdett bele egy hasonló projektbe. A különbség annyi, hogy ez nem verseny. Az ember regisztrál a felsőoktatásban használt (pl. eltés) e-mail címével és már kapja is a jutalmat, ami nem más mint egy GitHub ingyenes mikró előfizetés.

  • A tanulók 2 évre ingyenesen kaphatnak micro plant, amit 5 privát repository testesít meg. Ennek havi ára 7$ lenne, azaz mai állás szerint kb. 1.600 (2 évre úgy 40.000 Ft) Forint.
  • tanárok egy szervezeti csomag segítségével megszabhatják, hogy mennyi helyre van szükségük és ha szerencséjük van, valaki el is fogadja. Ehhez persze le kell írni az okot is.
  • rendszergazdák pedig olcsóbban kaphatják meg a csomagokat, amennyiben kérelmet nyújtanak be rá.

Amennyiben részt szeretnél venni Te is a programban, szerezz egy felsőoktatási e-mail címet és látogass el vele a www.github.com/edu weboldalra! Onnantól már pofon egyszerű dolgod lesz.

Bálint írása –

Középiskolás kocka. Szabadidejében zenéléssel, filmezéssel és persze bulizással foglalkozik. Jelenleg Windows 8-ra, Mac-re és iOS-re ír programokat. Korábban mélyrehatóan foglalkozott Androiddal, Linux-szal és webfejlesztéssel is. Internetes közösségi életetét többek között itt és Twitteren éli ki.

  • Ha tetszett a cikk, osztd meg!

Partnereink

ONetDev webfejlesztés

PlayBlink Steam nyereményjáték

PrivateTunnel ingyenes VPN

Jateknaplo.blog.hu indie játék blog

Támogatás

A Webragacson nem jelenítünk meg hirdetéseket mert mi sem szeretjük ha mindenhonnan reklámok kandikálnak. Azonban ennek ellenére az oldal működtetése pénzt kíván, a cikkek megírása pedig sok energiát és időt. Ha kedveled a munkásságunk és PayPal felhasználó vagy, a lentebbi "Donate" gomb segítségével támogathatsz minket.

Designed by Webragacs (A Smashing Magazine ötlete alapján). © 2012 WEBRAGACS. MINDEN JOG FENNTARTVA. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja.