Tipp: Idegesítő reklám eltávolítása µTorrent-ből

uTorrent

Sok hasonló más ingyenes kezdeményezéshez hasonlóan, a µTorrent szerzői is megunták a banánt és mindent megtesznek a profit növelése érdekében. A legújabb 3.2.2-es frissítéssel azonban meglehetősen kellemetlen helyre sikerült reklámot tenniük, ami már ténylegesen zavarja a használatot és egyszerűen ki sem lehet kapcsolni. Mi utána jártunk a dolognak és megtaláltuk a módját a kikapcsolásnak.

Egyszerűen be kell lépni a beállításokba, majd a haladó menüpont kiválasztása után a listáról keressük ki az “offeres.sponsored_torrent_offer_enabled” beállítást és állítsuk hamis-ra, ezután csak újra kell indítani a klienst és a reklám már nem is zavarja tovább a népszerű torrent kliens program használóit.

uTorrent reklám #1

uTorrent reklám #2

Koller József írása –

Közel tíz éve foglalkozom informatikával, azon belül főként a webfejlesztéssel. Nem vagyok designer, de ettől teljesen függetlenül rajongok a szépen megtervezett grafikákért. Munkám első sorban a háttérben zajlik, ugyanis "kódolással" foglalkozom.

  • Ha tetszett a cikk, osztd meg!

Eddig 3 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá!

  1. Kajla

    Az Utorrent reklám eltávolítása nagyon hasznos volt! Köszönöm szépen!

  2. Lbor

    Nekem is segített! Köszönöm!

  3. Fest Ákos

    Köszönöm, ászok vagytok már majdnem újratelepítettem a korábbi reklámmentes verziót.

A kommentelési lehetőség zárolva van ehhez a cikkhez.

Partnereink

ONetDev webfejlesztés

PlayBlink Steam nyereményjáték

PrivateTunnel ingyenes VPN

Jateknaplo.blog.hu indie játék blog

Támogatás

A Webragacson nem jelenítünk meg hirdetéseket mert mi sem szeretjük ha mindenhonnan reklámok kandikálnak. Azonban ennek ellenére az oldal működtetése pénzt kíván, a cikkek megírása pedig sok energiát és időt. Ha kedveled a munkásságunk és PayPal felhasználó vagy, a lentebbi "Donate" gomb segítségével támogathatsz minket.

Designed by Webragacs (A Smashing Magazine ötlete alapján). © 2012 WEBRAGACS. MINDEN JOG FENNTARTVA. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja.