Fizetős Android Market itthon is

Magyar Fizetős Android Market

Majdnem három év után, 2011. május 16-án végre hazánkban is elérhetővé vált a fizetős Android Market. Ezzel egy időben a Google 99 új országban tette elérhetővé Checkout programjának használatát (ami így már 131 országban elérhető), 4 GB-ra emelte az alkalmazások maximális méretének korlátját és egy tartalomszűrő opció is bekerült a Marketba. Az engedélyezett országok teljes listája ezen az oldalon érhetitek el.

A Google Checkout beállítása

  1. Nyissuk meg a Google Checkout oldalát és jelentkezzünk be a Google Accountunkkal.
  2. Adjuk meg a kért adatokat. (Illetve pipáljuk be a “Send me Google Checkout Spec…” opciót, ha akarunk értesítést kapni az újdonságokról.)

Készítettem nektek egy példát, hogy mit honnan és hova kell írni:

Google Checkout

Android Market beállítása

Amennyiben nálad még nem jelennek meg a fizetős alkalmazások kattints a Settings (Beállítások) > Applications (Alkalmazások) > Manage Applications (Alkalmazások Kezelése) > Market-re és válaszd a Clear cache-t (vagy Uninstall Updates-t).Eztuán nyisd meg a market-ot és keress ki egy olyan fizetős alkalmazást, ami érdekel téged.

Utószó

A Google módosított a visszafizetési szabályzaton is, mivel 15 perc alatt egy 4 gigás játékkal nem mész sokra. Immáron a letöltés végétől számolja a 15 percet, nem pedig a vételtől, így marad elég időd, hogy tesztelhesd, elég megfelelő e a telefonod ahhoz a játékhoz, stb.
További cikkeimet a flashmaniacs.blog.hu weboldalon olvashatjátok.

Bálint írása –

Középiskolás kocka. Szabadidejében zenéléssel, filmezéssel és persze bulizással foglalkozik. Jelenleg Windows 8-ra, Mac-re és iOS-re ír programokat. Korábban mélyrehatóan foglalkozott Androiddal, Linux-szal és webfejlesztéssel is. Internetes közösségi életetét többek között itt és Twitteren éli ki.

  • Ha tetszett a cikk, osztd meg!

Partnereink

ONetDev webfejlesztés

PlayBlink Steam nyereményjáték

PrivateTunnel ingyenes VPN

Jateknaplo.blog.hu indie játék blog

Támogatás

A Webragacson nem jelenítünk meg hirdetéseket mert mi sem szeretjük ha mindenhonnan reklámok kandikálnak. Azonban ennek ellenére az oldal működtetése pénzt kíván, a cikkek megírása pedig sok energiát és időt. Ha kedveled a munkásságunk és PayPal felhasználó vagy, a lentebbi "Donate" gomb segítségével támogathatsz minket.

Designed by Webragacs (A Smashing Magazine ötlete alapján). © 2012 WEBRAGACS. MINDEN JOG FENNTARTVA. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja.