BeatPort HTML5 – Haladás a korral

Beatport

A Beatport 2004-es indulása óta kiszolgálta az elektronikus zene kedvelőinek minden rétegét. 1,100,000 zene, 230,000 kiadvány, 20,000 toplista a 90,000 szerzőtől, 8,000 hivatalos kiadótól. De ahogy fejlődik a technika, és feltör a HTML5 nekik is ki kell dobniuk a Flash-t.

Az új Beatport Beta teljes egészépen a HTML 5 megoldásaira épít. Ami a történetben a legszebb, hogy nem a régi Flash design és struktúra kerül át HTML-be, hanem teljesen újragondolták, bár az oldalsó csúszkáló menü személy szerint engem rendkívül frusztrált.

Nincs kód

Aki szerencsétlen, ezzel találkozik, de szerencsére nem túl szigorú Beta részvételi szabályoknak ezért viszonylag gyorsan be lehet kerülni az újdonsült kinézetű szájtra. Aki szeretne mihamarabb bejutni itt van két ajándék (meghívó) kód a Beatport Beta-hoz:
S1LXMDH5 és 7YPUI7AZ

Új Beatport

A teljes értékű új változat mellett érdemes megemlékeznünk a jelenlegiről is, ezért itt van összehasonlításképpen a flash változat.

Régi Beatport

Koller József írása –

Közel tíz éve foglalkozom informatikával, azon belül főként a webfejlesztéssel. Nem vagyok designer, de ettől teljesen függetlenül rajongok a szépen megtervezett grafikákért. Munkám első sorban a háttérben zajlik, ugyanis "kódolással" foglalkozom.

  • Ha tetszett a cikk, osztd meg!

Partnereink

ONetDev webfejlesztés

PlayBlink Steam nyereményjáték

PrivateTunnel ingyenes VPN

Jateknaplo.blog.hu indie játék blog

Támogatás

A Webragacson nem jelenítünk meg hirdetéseket mert mi sem szeretjük ha mindenhonnan reklámok kandikálnak. Azonban ennek ellenére az oldal működtetése pénzt kíván, a cikkek megírása pedig sok energiát és időt. Ha kedveled a munkásságunk és PayPal felhasználó vagy, a lentebbi "Donate" gomb segítségével támogathatsz minket.

Designed by Webragacs (A Smashing Magazine ötlete alapján). © 2012 WEBRAGACS. MINDEN JOG FENNTARTVA. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja.