DJ’s MP3 – egy kincsesláda zárul be [Frisstíve]

DJs MP3 - Bezárás

A 2007 óta működő nagyszerű zenegyűjtő oldal, a DJ’s MP3 bezárul. Teljes magyarázatot már a Facebook oldalán tették közzé, ahova folyamatosan érkeznek az együttérző hozzászólások. Az DJ’s MP3 oldalra látogatók már csupán egy fehér oldalt találnak 2 rövid sorral, ami magyarázatot ad az oldallal történtekre. A DJ’s MP3 nincs többé?

Elsőként a ProArt, szerzői jogvédő szervezet írt egy hosszú levelet a DJ’s MP3 oldal tárhely szolgáltatójának, hogy azonnal szüntesse be az oldalt, különben ejnye-bejnye. Egy nagyobb tárhely szolgáltató nem kockáztathat, nem kerülhette el a DJ’s MP3 eltávolítását.

Ezek után egy holland szerverre költözött az oldal. Sajnos, nem kellett sokáig várni, hogy a helyi jogvédő szervezet felfigyeljen a nagyszerű oldalra. (Vagy éppen magyar “barátjuk” hívta fel figyelmük rá?) A BREIN (angol nyelvű leírás) egy hosszas angol levélben regélt a felszólítás több tízezer okáról és a kiszabható büntetésről. (Amitől eltekint, ha önszántából beszünteti az illegális tartalmak linkelését az oldal)

Ezt követően nem maradt más választás, mint az oldal végleges beszüntetése. Egy újabb tárhely váltás nem oldana meg semmit, hiszen a Domain cím alapján könnyen kideríthető, hová is került az oldal. A “Jogvédő” szervezetek pedig minden országban ott vannak.

Más szemszögből…

Az oldal nem tartalmazott illegális anyagot, csupán azokra mutató linket. Ellenben sok másik nagy (magyar) oldallal, ahol az illegális anyagokat közvetlen a weboldalon tárolták. (Úgy gondolom a jogvédőnek a hivatalos fellépésen kívül bosszú állásiszándéka is volt, de erről senki sem akar nyilatkozni.)

A jogvédő szervezetek két oldalról is vitatottak. Az egyik oldal az, akiknek a jogait védik, a nagy szerzők/kiadók természetesen egy csettintésre ugraszthatják a szervezeteket, míg a kisebb előadók/kiadók szava jóformán semmit sem ér. A kiadók állítása szerint az illegális letöltések hatalmas anyagi veszteséget okoznak, de a valóság az, hogy a szerzők az illegális zeneletöltésnek még több bevételt generálnak a zenészeknek.

A másik oldalon az illegális tartalomszolgáltató oldalak állnak. Ugyan ez a helyzet, a nagyobbak “lefizetik” a jogvédőket, míg a kisebbek alaposan pórul járnak. A pénz beszél, ahogy ezt a DJ’s MP3 hivatalos közleményében is olvashattuk.

Reméljük, az oldal hamarosan újjászületik, és nem kell sokáig nélkülöznünk 🙂

Frissítés

1. Nap DJ’s MP3 nélkül: Kezdenek az elvonás tünetei mutatkozni több notórius zenehallgatónál. Sokan zenét és a tettesek felelősségre vonását akarják. Mi is közéjük tartozunk. Meggyilkoltak egy ártatlan oldalt.

Néhány kép, emlékbe.

silverboy írása –

Ennek a szerzőnek még nincs bemutatkozása.

 • Ha tetszett a cikk, osztd meg!

Eddig 126 hozzászólás érkezett. Szólj hozzá!

 1. Danny Goldman

  Egy világ dőlt össze bennem mikor ez a kiírás fogadott: Bezárt! Remélem srácok hamar megoldást találnak az újjákezdésre! Én nagyon várom a folytatást!
  Sziasztok!

 2. norbyboy

  neeee már :(( alig hittem 🙁 remele fiuk sikerul ujra kezdeni vagy hatha ujra lehet kezdeni 🙂 en veletek vagyok …kitartas fiuk 🙂

 3. KrissXD

  Hát ez elég undorító húzás de nem lehetne petícióval, talán lenne esély mert ezek nem “Original”ok hanem kevert mixek na és persze már a fiatalok körében is No1 zenének számítanak ezért szeretik és szerintem élnének a joggal hogy meg is kaphassák azt ami megjárna minden embernek =ZENE :)Érdekes XD

 4. KrissXD

  Persze ez csak a zenei része……:)…_____

 5. Belfegor

  hol máshol lehet letolteni a mixeket ? koszi

 6. pont én

  Érdekes, a piratebay-t nem tudják megszüntetni, pedig már hányszor próbálkoztak..

 7. kevin

  Sajnálom hogy megszűnt ez az oldal voltak rajta nagyon friss zenék de a jó oldalak mindig megszűnnek 🙁

 8. Németh Félix

  Nagyon-nagyon sajnálom hogy ez a letöltő oldal ilyen hirtelen halált szenvedett… Imádtam ezt az oldalt, csak innen szereztem be a zenéimet, és mindenkinek ajánlottam, terjesztettem, hogy milyen király, és az összes spanom innen szerválta a zenéit… de most vége…:((( Nagyon remélem hogy újra tudjátok indíttatni az oldalt… Nagyon sokan szerettük… Üdv és kitartás!!! Ui.: Rohadjon meg az összes pénzes szemét, aki ezt intézte…!!!!!)

 9. laca

  Ohh ne máár :(:( pedig annyira jó volt az oldi.. :'(:'(
  mindennap meglátogattam….nah de remélem ujra ki fog nyitni az nagyonn jó lenne :D:D:D
  By: laca

 10. Bohács Mihály

  Sziasztok én is nagyon sajnálom hogy bezárt ez a honlap és remélem én is hogy újra kifog nyílni mert nagyon szeretném én is mert szerinten nagyon jó volt ez a honlap!!!!

 11. Oláh János

  Sziasztok nagyon sajnálom hogy megszünt az oldal!!
  Zenéim nagy részét innen töltöttem.
  Nagyon szerettem volna én is tag lenni de sajnos ez már nem történhet meg.
  Jó kis oldal volt.Remélem újraindul még egyszer.
  Béke!

 12. zsolti 1974

  dekár hogy meg szünt az oldall olyan jó oldal volt anyi jó zene volt tudtok nekem ilyen jó oldalt adni ahol belle lehet hallgatni a számokba és utána ha teccik lelehet tölteni ha tudtok nekem mondani akor írjatok köszönöm

 13. Laca

  A mai világban, főleg az interneten minden lehetséges !
  Újra fog indulni az oldal, mert az emberek ezt akarják !
  A zene-letöltésnek SEMMI nem szab korlátot! Ahogy a víz vállya az utat magának, úgy nem lehet megállítani az internet terjeszkedését és az azzal járó lehetőségek kihasználását…

 14. dj.szami

  gyerekek!!!!!!összedőlt bennem egy világ!!!!!!nagyon szomorú lettem mikor megláttam a kiírást!!!én csak innen töltöttem!!!!RELOAD DJ’S MP3!!!

 15. Dj Borisz

  Sziasztok!Mivel én fizetek a Mahasz felé és mindenféle zenét megveszek legálisan,leginkább a track-listákért jártam fel ide,hogy megtudjam mik az Újdonságok,árulja már el a kedves jogvédő hivatal,én miért vagyok büntetve?Illetve azok a kezdő producerek,fiatal mixelő tehetségek hova tehetik fel szerzeményeiket? Egyenesen az Artisjushoz?Három hónapja tartozik jogdíjjal a kedves szervezet,én is beszüntethetem őket?Mi lesz a következő lépés? Fizetőssé válik a rádio hallgatás? Vagy csak egyszerüen tiltsuk be a zenét,és legyen az a gazdagok kiváltsága? Fenyegetnek behajtanak tiltanak,de nem szolgáltatnak semmit nem adnak a pénzünkért csak a levelet ha nem tejelünk jön az ellenőr és büntetés és ezt a web-en is szóval Dj’s-ek aki ezt csinálta sose élvezzen nagyobbat: Borisz

 16. RagacsNet

  a jogvédők szépen nyelik a pénzt és kotlanak rajta… szart se csinálnak… Felháborító hogy “szerzői jogok megvédésének” nevezik, amikor kifosztják a szerzőket és büntetik azokat, akik népszerűsítik a zenét. A DJ’s MP3 sem csinált mást, népszerűvé tette a zenét, segítette a kezdő DJ-ket.

  Tényleg csak remélni tudom, hogy a “jogvédők” most erre maszturbálnak két napig, hogy tönkre tettek egy több ezer fős közösséget.

 17. Jancsi1208

  A legjobb zeneletöltő oldal szünt meg amit valaha találtam a neten:S:S remélem srácok hogy gyorsan ujjá tudjátok éleszteni és hozni a régi színvnalat mert nemtom milesz igy mindennap töltöttem az uj zenéket és téll grat az eddigi munkákért;) remélem hogy a djsmp3 nemsokára ujra az elsőszámú weboldal lehet a böngészőmben:D!

 18. Dj Buco

  Egy ilyen oldalt bezárni ami több ezer fiatal dj-snek vagy kezdőnek nagy segítség a zenék letöltéseben!Ez szemétség!Remélem újjászületik ez az oldal!

 19. revi

  Jah jó oldal volt. Most már csak 129 db letöltőoldal maradt. Az r&b, hip hop részleg ugyis borzasztó volt, de azért akkora tragédia nem történt.

 20. Danny Goldman

  Hát nem is r&b és a Hip-Hop zenére alapult az oldal! “Hálistennek” De szerintem egy színvonalas oldal volt ahhoz képest, hogy fiatal volt! És az egy dolog hogy van még 129 hasonló oldal., de itt már megvolt a közösség és számítottál mindenre amit megkaptál eddig! ENNYI revi

 21. M.Holzbein

  Hi, sorry just english 🙁 I´m so sad that this incredible source is down. I don´t speak any magyar (although I was several times in Kiskunhalash on holiday 😉 )Could you please inform me, when there is a followup ? Kind regards

 22. Géza

  Üdv
  Ilyen hitvány országot mint ez…
  lassan a wc-zés utána is adózni kell.
  50ezer ft ból kinek van pénze megvenni az előadó cd-jét????
  meg amúgyis valakinek csak egy szám kell róla.
  vagy ha fizetős oldal minek fizessenek érte elég drága az internet díj.
  De persze az nembaj h sok politikus lop összevissza és azt büntetik meg aki dolgozik….
  én a helyükbe felkötném magukat nemérdekel hogy tiltanak.
  Remélem közös tüntetéssel újra működhet az oldal a minisztériumból diszkót kéne csinálni meg a parlamentből és DJ Gyurcsány nyomja nekünk az elektrot

 23. dj sensuel

  Sziasztok!
  Megdöbbenve láttam és olvastam hogy mi történt az oldal-al.
  Szomorú vagyok mert jó kis csapat és társaság alakult ki.
  Nem tudom kinek volt ez jó?
  Csak annyit tudok mondani és ajánlani az üzemeltetőknek hogy nem semmi munkájuk,idejük benne volt az oldalba.
  Sajnálom ami történt és remélem találkozok majd ezzel az oldallal mindegy milyen formába néven. És ez a szlogen hát igen Egy Kincses Láda VOLT mindenki számára.

 24. joceee

  Szomorú,hogy az ország legjobb zenei oldala/közössége
  egyik napról a másikra így megszűnt létezni…az előttem szóló fiatalembertől pedig azt kérném,hogy a 129 oldalból,csak 5 címet adjon,ami helyettesítheti a Dj’smp3-at…én is napi szinten látogattam az oldalt,és most bizony meg vagyok lőve…megköszönném,ha vki dobna pár linket a témában….

  ThAnX!

 25. Bx

  Hát nagyon sajnálom egyik kedvenc site-m volt:) remélem hamarosan ha más néven is, deh ujra kap az oldal…

 26. dj lesly

  Nagyon szomorú vagyok! ez az oldal a legjobb és szomorú,hogy meg kellett szünnie!Remélem ujjá születik,és akkór ismét élvezhetjük, az oldal legszebb pillanatait,és a legjobb zenéket!és remélem megtalálom és ismét tagja lehetek!köszönet és kitartást az üzemeltetőknek!ne adjátok fel!

 27. ez+az

  szánalmasak maradjunk ennyiben.

  de tényleg minek is háborodunk fel?ha nem igy lenne,nem is erről az országrol lenne szó ;Dviccc…..

 28. Lindababa

  Ez egyszerűen hihetetlen…:( mért kellett megszüntetni?:S
  Remélem hamarosan lesz egy hasonló ami jobb mint a music4you….

 29. Tozso

  Nem lehet igaz!!!!! ez kibaXXXás!!!!!
  A legjobb oldal!!!! I MISS YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

 30. Mike

  Sziasztok!

  Én nem akartam elhinni, amikor a lakótársam szólt h megszünt az oldal, és tényleg… 🙁 hihetetlen!! Ugyan én csak tavaly bukkantam rá, de azóta csak innen töltök, értesülök. Ez nagyon nem fer és nem is igazságos. :@

  Srácok rengetegen vagyunk akik imádták az oldalt, akik a “munkájukat” töltötték fel és ismertették meg magukat a zene kedvelőkkel.
  Nem tudnánk összefogni? Ha csak “páran” is, de megtudnánk indítani egy lavinát, és hidjétek el sokan csatlakoznának hozzánk. Egy kisebb-nagyobb internetes kampány. (persze jol átgondolva) egyáltalán nem esélytelen.

  Egy próbát megérne. Nem kerül sok időbe, energiába és újra összehozná a dj’s mp3 közösségét vagy csapatát is.
  Szerintem képesek lennénk rá. Feljebb többen is említik h az internetet nem lehet megállítani, sok mindenre képesek vagyunk a neten.

  Nem kellene más, csak egy jól átgondolt, kidolgozott netes kampány vagy tüntetés (vagy mindenki hívja ahogy szeretné), meg egy kis kitartás és összefogás.

  Nem kerül semmibe, tényleg csak egy kis időbe és energiába naponta, de lehet h visszakapnánk kedvenc oldalunk.

 31. UMF

  Esetleg gondoltatok egy zárt rendszerre?
  Ötletért lehet jönni hozzánk

 32. Dj G Edy

  ez igy nagyon szar……………. töbször néztem meg a djsmp3 at mint postámat vagy valameik közöségi oldalt…. téleg nagyon kár érte…… azóta nincs is még uj zeném abban a stilusban….. nagyon kár érte!!!!!!!!!

 33. zolee75

  Sajnálom a történteket 🙁
  Nagyon joo kis oldal volt.De reménykedek mert sok oldal..Igenis viszzatér!!
  Ne adjátok fel!van sok külföldi szerver!!

 34. szepuka

  hát én is nyomtam fel egy pár zenét.Csúcs volt az oldal!Nem lehet vmi ftp-s megoldást csinálni?inkább fizetek 2000 ftot 3 hónapra mint aszar torrentekröl töltök!!Bezzeg azokat nem zárja be senki.Pedig ott aztán van fent illegális cucc böven!Szörnyü!!!Regisztrált tag voltam.Ennél jobb oldallal nem találkoztam sehol!

  remélem ujra visszajön.!!

 35. tony yayo

  mien ratyi ez az oldal nem régen bb volt

  nem?????
  hát de

  ratyi az egész zserkeztö mert át szerkeztette jorol roszra

 36. guest

  tony yayo te egykis büdös köcsög vagy huzzál anyádba!!!!!!

 37. Game Dj

  tony yayo baszák szájba anyádat te faszopo hát ijen oldla nem lesz te köcsög gecci baszák szétt a szádatt te fazsopo több faszt eszel mint bárki rohadék

 38. dj atta

  Hát igen ,sajnos eltűnt ez a fantasztikus oldal.Sajnálom mert nagyon hiányzik, sok-sok zene volt minden műfajban és aki fikázza az nem is érti miről van szó vagy milyen is volt az oldal.Valójában mindent betiltanak ami jó és igenis aki ezt az oldalt üzemeltette az egy ügyes ember volt.Kitartás lesz még folytatás.üdv mindenkinek aki látogatója volt ez oldalnak.

 39. FLASH L

  …hát télleg kár az oldalért …kibaszott jó zenék voltak fenn mindenféle stílusban.. . hajrá fiúk sikerülni fog a reset.. ja tonygeci megtalállok szédbaszom a fejed.. lejm th hallgat otthon ..buzi emós
  csicska geci, na m1
  ————>ne aggyátok fel a reményt<————
  [FlAsH L]

 40. Chase

  baszus de kér ezért az oldalért mire végre talál az ember egy jó kis oldalt egyből valaki aki nem birja elviselni hogy mijen jol megy egyes emberekknek kereszbetesz inkább mindenkinek
  faszom tenyleg kár ezért az oldalélrt nagyon zsír zenék voltak fent sok kedevenc volt itt javarészt a mixeléseimhez innen szettem zennét!!!!!!!!
  remélem minél hamarabb ujraindul!!:D:D:D

 41. szabi

  basszus nem rég találtam meg az oldalt …tiszta zsír volt.örültem h végre találtam egy oldalt ahol végre “zenék vannak” nem nyávogos szarok ….Szerintem megérne egy restartot támogatás is lenne szerintem.Sok sikert CSÁ

 42. DJ Pauloo

  Énis nagyon sajnálom a dolgot! De ne búslakodjatok itt van még egy zene letöltő oldal ami nem a legjobb de elmegy! http://www.beemp3.com! Tessék. Éljetek vele boldogan. Mégegyszer sajnáloma dolgot.
  Sziasztok!

 43. XYZ

  Hát komolyan mondon ekkora faszságot, egyébként tagja vok ennek a nagyszerű dj szövetségnek is és fizetem az átalánydíjat, és a szövetség annyira nagylelkű h korlátlan zeneletöltést biztosít, de aki onnan töltött már le zenét az az oldal 1 nagy kalap szart se ér!Kis előadóktól fiatal tehetségek nem kerülnek fel szerzemények, választási lehetőség katasztrófális.A másik nem teljesen ide tartozó tény h mostmár az van aki dolgozik azt büntetik???Aki meg nem dolgozik az meg kapja a segélyt hát komolyan mondom még 1 ilyen genyó országot.
  Egy személyes történet: jogdíj befizetése nélkül dolgoztam, discoztam kijött bejelentés alapján ez a mahasz-lefoglalták a gépemet-kérdeztem ezt a szakembert h ,ilyenkor mi a teendőm komolyabb választ nem tudott adni csak az eljárás végén adott 1 tel számot a mahaszét ezt hívd fel:S mondtam h eddig mindig befizettem csak most annyira csóró vok h nem tom befizetni-reakciója őt ezt nem érdekli és fogta magát félrevonult egy jópár kérdés után amire nem tudott választ adni. Milyen jó felkészültek ezek a nyomorékok, méghogy érdekeket védnek, a sajátjukét az biztos, és még kérdésre se tud választ adni, akkor kit kérdezzek?Nyomorék lehúzú banda, korrupt állam,az ilyet h lehet megengedni???

 44. sydnie

  Nem igaz,h minden jó oldal megszűnik!!!Most akkor honnan töltöm le a zsír zenéket???Kár érte!

 45. Depho

  Hát kár érte mer annak ellenére hogy dj vagyok és elvileg csak jogdíjas zenét lenne szabad játszani a klubokban nagyon sokszor megtévedtem én is és hát ment e letöltés 1001-el de ez nincs tovább amit nagyon sajnálok de ha már itt tartunk akkor én is adok egy linket http://www.musicdjsmp3.com és tovább sirasuk mindenki kedvenckéjét a Dj’s mp3-at

A kommentelési lehetőség zárolva van ehhez a cikkhez.

Partnereink

ONetDev webfejlesztés

PlayBlink Steam nyereményjáték

PrivateTunnel ingyenes VPN

Jateknaplo.blog.hu indie játék blog

Támogatás

A Webragacson nem jelenítünk meg hirdetéseket mert mi sem szeretjük ha mindenhonnan reklámok kandikálnak. Azonban ennek ellenére az oldal működtetése pénzt kíván, a cikkek megírása pedig sok energiát és időt. Ha kedveled a munkásságunk és PayPal felhasználó vagy, a lentebbi "Donate" gomb segítségével támogathatsz minket.

Designed by Webragacs (A Smashing Magazine ötlete alapján). © 2012 WEBRAGACS. MINDEN JOG FENNTARTVA. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja.