Hirdetés

Hálózatunk minden tagján egységes hirdetésre van lehetőség. A hálózat részét képezik az alábbi oldalak:

  • Burningames – Mobil platformos játékokkal foglalkozó oldal. a 2010-es évről szóló statisztika megtekinthető itt.
  • Webragacs – Technológiával, webes trendekkel & szolgáltatásokkal, honlapépítéssel kapcsolatos oldal. Statisztika itt.
    Lehetőség van reklám tartalmú BLOG bejegyzések létrehozására.
  • BigLike.eu – Több nyelven beszélő “lájk” oldal, amit a felhasználói tartalmak tartanak életben. (Reprezentatív statisztika még nem áll rendelkezésre, azonban indulás óta 5.000 felhasználót szolgáltunk ki.)
    Ez az oldal azért kiemelt fontosságú, mert a közösségi médiában foglal helyet, így hatékonyabbnak bizonyulhat fiatalok körében.
  • Mókaluk – Vicces képek és úgy szint vicces leírások. (Reprezentatív statisztika még nem áll rendelkezésre.)

Az oldalakon külön-külön és egyszerre is elhelyezhető hirdetés. Garanciát nem vállalunk sem az egyedi látogatókért, sem a lapletöltésért, sem a kattintásokért. A kép alapú hirdetéseket preferáljuk de szöveges ill. Flash alapú hirdetésekre is személyre tudjuk szabni a felületeket.

“SPAM” küldésére nincs lehetőség, harmadik fél nem küldhet reklám célú leveleket a regisztrációkor megadott e-mail címekre.

Ha kérdésed van vagy az irányárak felöl szeretnél érdeklődni, írj az orosznyet kuk@c gmail p.nt com email címre.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Partnereink

ONetDev webfejlesztés

PlayBlink Steam nyereményjáték

PrivateTunnel ingyenes VPN

Jateknaplo.blog.hu indie játék blog

Támogatás

A Webragacson nem jelenítünk meg hirdetéseket mert mi sem szeretjük ha mindenhonnan reklámok kandikálnak. Azonban ennek ellenére az oldal működtetése pénzt kíván, a cikkek megírása pedig sok energiát és időt. Ha kedveled a munkásságunk és PayPal felhasználó vagy, a lentebbi "Donate" gomb segítségével támogathatsz minket.

Designed by Webragacs (A Smashing Magazine ötlete alapján). © 2012 WEBRAGACS. MINDEN JOG FENNTARTVA. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja.