Archiválás

A Webragacs a 2014-es év megkezdtével befejezte hagyományos működését és a továbbiakban csupán elvétve fog új tartalom helyet kapni ezen az oldalon, az eddig megjelent tartalmak egy része ezen az oldalon továbbra is elérhető marad korlátozott formában, azaz regisztrálni és/vagy hozzászólni nem lehet a továbbiakban. A cikkek többsége nem került archiválásra helytakarékosság céljából.

A Webragacs.hu domain név 2014 februárjában megszűnik, így a továbbiakban a teljes tartalom a webragacs.onetdev.com oldal alatt érhető el. Az archiválás célja a felhalmozott tudásbázis fontosabb részének megőrzése.

További kellemes böngészést az archívumban.

Koller József írása –

Közel tíz éve foglalkozom informatikával, azon belül főként a webfejlesztéssel. Nem vagyok designer, de ettől teljesen függetlenül rajongok a szépen megtervezett grafikákért. Munkám első sorban a háttérben zajlik, ugyanis "kódolással" foglalkozom.

  • Ha tetszett a cikk, osztd meg!

Partnereink

ONetDev webfejlesztés

PlayBlink Steam nyereményjáték

PrivateTunnel ingyenes VPN

Jateknaplo.blog.hu indie játék blog

Támogatás

A Webragacson nem jelenítünk meg hirdetéseket mert mi sem szeretjük ha mindenhonnan reklámok kandikálnak. Azonban ennek ellenére az oldal működtetése pénzt kíván, a cikkek megírása pedig sok energiát és időt. Ha kedveled a munkásságunk és PayPal felhasználó vagy, a lentebbi "Donate" gomb segítségével támogathatsz minket.

Designed by Webragacs (A Smashing Magazine ötlete alapján). © 2012 WEBRAGACS. MINDEN JOG FENNTARTVA. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja.