Remek színsémák [PSD] – Kreatív pillanatok 9. rész

Paletta

Korábban már írtunk a szín elméletről, a sorozat harmadik részben szó volt arról, hogyan is hozhatunk létre saját színsémát és adtunk is néhány példát. A színtévesztők számára talán ez a legjobb módszer a megfelelő paletta beszerzéséhez, ám a kitűnő látású pajtásaink sem fognak rosszul járni.

A palettákat Rafi készítette, a GraphicsFuel tulajdonosa ahol meglehetősen jó grafikai anyagokat találhatunk, így érdemes körülnézni az oldalon még több hasznos anyagért. A PSD fájl letöltésére alkalmunk van GraphicsFuel oldalán, vagy ezen a linken.

Paletta

Koller József írása –

Közel tíz éve foglalkozom informatikával, azon belül főként a webfejlesztéssel. Nem vagyok designer, de ettől teljesen függetlenül rajongok a szépen megtervezett grafikákért. Munkám első sorban a háttérben zajlik, ugyanis "kódolással" foglalkozom.

  • Ha tetszett a cikk, osztd meg!

Partnereink

ONetDev webfejlesztés

PlayBlink Steam nyereményjáték

PrivateTunnel ingyenes VPN

Jateknaplo.blog.hu indie játék blog

Támogatás

A Webragacson nem jelenítünk meg hirdetéseket mert mi sem szeretjük ha mindenhonnan reklámok kandikálnak. Azonban ennek ellenére az oldal működtetése pénzt kíván, a cikkek megírása pedig sok energiát és időt. Ha kedveled a munkásságunk és PayPal felhasználó vagy, a lentebbi "Donate" gomb segítségével támogathatsz minket.

Designed by Webragacs (A Smashing Magazine ötlete alapján). © 2012 WEBRAGACS. MINDEN JOG FENNTARTVA. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja.