Kreatív Pillanatok – 5. rész – The Shade Club

The Sade Club

Gyerekek, egy olyan csodálatos remekművet kell bemutatnom nektek, amitől egy az egyben leesett az állam. A Shade Club-ról van szó, aminek olyan fantasztikus belső tere van, ami mellet nem lehet szabadon elmenni, anélkül, hogy alaposabban szemügyre ne vennénk. A sorozat hagyományától eltérve ebben a részben csak egyetlen központi témáról lesz szó, arról viszont részletesen.

Komoly örömmel töltenek el az ilyen – és ehhez hasonló – ötletek, hiszen rendkívül egyediek. A falak és az bútorok struktúrájában is akadnak érdekességek, azonban a tárgyak textúrája, színe és megvilágítása olyan szinten egyedi, hogy eláll a lélegzetem is. De beszéljenek magukért a képek.

Shade #1

Shade #2

Shade #3

Shade #4

Shade #5

Shade #6

Shade #7

Shade #8

Shade #9

Shade #10

Eddig nem említettem, de a hely Romániában, Burkaresten van. Őszintén válaszold meg a kérdést: Gondoltad volna?

Aki esetleg Budapesten eljár szórakozni, olyan helyekre ahol nem a mennyiségi szórakoztatás a lényeg még ott sem talál hasonló helyet sem. Ha viszont felmerült benned a kérdés, hogy ez mégis miben segít egy Design elkészítésében, akkor nézd át ismét a képeket, hiszen temérdek ihletet meríthet belőle az ember.

squareONE

Apropó, a Design készítője – a szintén bukaresti –  squeraONE akinek meglehetősen pofás kis portfóliója van, ami sajnos Flash-ben készült ám a 3D-s élmény mondhatni kárpótol.

forrás: Yanko Design

Koller József írása –

Közel tíz éve foglalkozom informatikával, azon belül főként a webfejlesztéssel. Nem vagyok designer, de ettől teljesen függetlenül rajongok a szépen megtervezett grafikákért. Munkám első sorban a háttérben zajlik, ugyanis "kódolással" foglalkozom.

  • Ha tetszett a cikk, osztd meg!

Partnereink

ONetDev webfejlesztés

PlayBlink Steam nyereményjáték

PrivateTunnel ingyenes VPN

Jateknaplo.blog.hu indie játék blog

Támogatás

A Webragacson nem jelenítünk meg hirdetéseket mert mi sem szeretjük ha mindenhonnan reklámok kandikálnak. Azonban ennek ellenére az oldal működtetése pénzt kíván, a cikkek megírása pedig sok energiát és időt. Ha kedveled a munkásságunk és PayPal felhasználó vagy, a lentebbi "Donate" gomb segítségével támogathatsz minket.

Designed by Webragacs (A Smashing Magazine ötlete alapján). © 2012 WEBRAGACS. MINDEN JOG FENNTARTVA. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja.