A új myVIP elismerte halálát, csontvázát polírozza

myVIP

A myVIP a tavasz eljöttével új ruhát húzott, de már teljesen elkésett. Az új design mellett teljesen új elrendezést is kapott az oldal, amitől sokkal jobban áttekinthetővé vállt a tartalom, ami kissé szegényes a Facebook tréhódítása óta. A myVIP mindenki szeme láttára “írta alá” a halotti bizonyítványát.

Közel egy éve foglalkoztunk alaposabban a Facebook és a magyar riválisok kapcsolatáról, akkoriban még volt némi lehetősége a két oldalnak, de az eltelt egy év alatt teljes kudarcot vallottak. Az iWIW nem is olyan rég cserélte le régóta futó felületét, ám ezzel sem értek el jelentősebb sikert. Sajnos a magyar közösségi oldalak képtelenek voltak pozitív irányba fejlődni, így csak idő kérdése volt a végük.

Az új myVIP azzal ismerte el bukását, hogy már a bejelentkező képernyőn egy “Belépés Facebookkal” gombot találunk. A régen meghívásos rendszerrel működő oldal egyik napról a másikra beadja derekát és megpróbál emlékként tovább élni a Facebook-osok profiljában.

Ami azt illeti az új myVIP igazán kellemesen néz ki ám a Facebook-ot még mindig nem képes überelni, mert rengeteg a kihasználatlan üres terület. A myVIP készített magának egy kellemes sírkövet.

Koller József írása –

Közel tíz éve foglalkozom informatikával, azon belül főként a webfejlesztéssel. Nem vagyok designer, de ettől teljesen függetlenül rajongok a szépen megtervezett grafikákért. Munkám első sorban a háttérben zajlik, ugyanis "kódolással" foglalkozom.

  • Ha tetszett a cikk, osztd meg!