BurninGames éves statisztikák

A Webragacs újévi köszöntője és statisztikái után most lássuk a BurninGames teljesítményét is. Tehát az elmúlt évben 80.000 ember volt ránk kíváncsi, ők több mint negyed millió oldalt tekintettek meg, közülük 60% úgy gondolta, hogy többször is visszanéz hozzánk. Ebben az évben sajnos nem tudtuk úgy menedzselni az oldalt, ahogy kellett volna, de a 2011-es évben változtatni fogunk ezen a magatartáson.

Több mint kétezren a Diamond Rush című játékra voltatok kíváncsiak és meg is találtátok nálunk a szükséges információkat. De a játékok közül Bobby Carrot sem maradhatott ki. Szerencsénkre a Google mellett, sikerült a Startlap és OK.hu oldalakat is magunk mellé állítani.

Reméljük a következő éves is hasonlóan jól zárjuk majd.

Koller József írása –

Közel tíz éve foglalkozom informatikával, azon belül főként a webfejlesztéssel. Nem vagyok designer, de ettől teljesen függetlenül rajongok a szépen megtervezett grafikákért. Munkám első sorban a háttérben zajlik, ugyanis "kódolással" foglalkozom.

  • Ha tetszett a cikk, osztd meg!

Partnereink

ONetDev webfejlesztés

PlayBlink Steam nyereményjáték

PrivateTunnel ingyenes VPN

Jateknaplo.blog.hu indie játék blog

Támogatás

A Webragacson nem jelenítünk meg hirdetéseket mert mi sem szeretjük ha mindenhonnan reklámok kandikálnak. Azonban ennek ellenére az oldal működtetése pénzt kíván, a cikkek megírása pedig sok energiát és időt. Ha kedveled a munkásságunk és PayPal felhasználó vagy, a lentebbi "Donate" gomb segítségével támogathatsz minket.

Designed by Webragacs (A Smashing Magazine ötlete alapján). © 2012 WEBRAGACS. MINDEN JOG FENNTARTVA. Az oldalt a Wordpress motorja hajtja.